PaxSafe Internet - Sikret internetforbindelse

For alle store såvel som små virksomheder  er internetadgang blevet afgørende for at kunne drive forretningen. Almindelige internetforbindelser fra internetudbydere leveres som hovedregel uden nogen som helst form for sikkerhed eller – i bedste fald – kun en meget basal sikkerhed. Derfor har mange virksomheder selv måttet installere egne firewall’s, men de beskytter kun sjældent mod nutidens internettrusler. Dermed bliver sikkerheden utilfredsstillende, hvilket mange virksomheder dog først sander efter at det er gået galt.


I modsætning giver PaxSafe Internet en række væsentlige fordele, som løfter cyber-sikker-heden til et helt andet og langt mere professionelt og tidssvarende niveau. 

Fordele med PaxSafe Internet

Med PaxSafe Internet beskytter vi din virksomhed mod avancerede cyber-angreb. Samtidig hjælper vi dig til at efterleve de nye EU-krav ved at levere den lovpligtige dokumentation for sikkerheden på din internetforbindelse.


paxsafe internet scheme

 

Beskyttelse i flere lag. Alle internetkunder beskyttes af flere uafhængige firewall-produkter i SecuriPax’ datacenter. Trafik fra internettet sendes først gennem ydre firewall’s, som står for grovfiltreringen, hvorefter det næste lag af firewall’s dykker dybt ned i hver enkelt netværkspakke for at opdage og standse de mest sofistikerede angreb inden de sniger sig ind på virksomhedens it-systemer.

Next-Generation firewall-teknologi. Vi benytter professionelle ”enterprise” firewall-systemer fra vores anerkendte internationale partnere. Det giver adgang til de nyeste, mest effektive og opdaterede sikkerhedsmekanismer.

Målrettet DDoS beskyttelse. Massive angreb fra tusindvis af inficerede maskiner på internettet (DDoS angreb) kan lægge enhver virksomhed ned og skabe øjeblikkelig krisestemning. Selvom andre leverandører af og til påstår det modsatte, kan ingen løse udfordringen 100%, da der er tale om et grundvilkår ved internettet. Vi har imidlertid med PaxSafe Internet implementeret en intelligent beskyttelse, som er tilpasset til typen af service under angreb.

PaxLog. Vi har implementeret sofistikerede SIEM (Security Information and Event Management) systemer, som konstant modtager og behandler log-information om alle sikkerhedshændelser relateret til PaxSafe Internet. Systemet er en del af den kontinuer-lige overvågning og sender alarmer til vores SOC, når der konstateres sikkerhedsbrud.

PaxPolicy. Vi udarbejder en sikkerhedspolitik for internetforbindelsen i overensstemmelse med kravene i EU’s Databeskyttelsesforordning.

PaxRisk. Vi udarbejder og vedligeholder den obligatoriske risikovurdering samt en særlig konsekvensanalyse i overensstemmelse med de nye EU-krav.

Always-on. Vi overvåger din internetforbindelse, og vores certificerede sikkerheds-eksperter er klar til at gribe ind, hvis der opstår problemer.
 

Download vores PaxSafe Internet løsning blad og kontakt os for at drøfte, hvad der vil være den bedste løsning for din virksomhed og hvilke hastigheder vi kan tilbyde på din adresse.

Få en sikker internetforbindelse

Kontakt os