PaxSafe Managed Services


Med EU’s Databeskyttelsesforordning (GDPR) er det endvidere blevet et lovkrav, at virksomhedens tekniske og organisatoriske sikkerhedsniveau skal være nøje afstemt i forhold til den risiko, som er gældende for virksomhedens behandling af personoplysninger. Sikkerhedsniveauet skal være tilstrækkeligt højt og tidssvarende og virksomheden skal kunne dokumentere dette over for Datatilsynet i form af sikkerhedspolitikker, risikovurderinger og en særlig konsekvensanalyse. Enhver virksomhedsleder og it-ansvarlig må derfor spørge sig selv, om virksomheden er tilstrækkeligt beskyttet, og om cyber-sikkerheden har fulgt med i forhold til de avancerede angrebsmetoder, som er blevet normalen inden for bare de seneste 2-3 år.
 

SecuriPax kan levere alt dette med vores PaxSafe Managed Services. I 20 år har vi designet, implementeret, vedligeholdt og monitoreret en lang række avancerede cyber-sikkerhedsløsninger hos store danske virksomheder og offentlige myndigheder. Med denne unikke ekspertise har vi i vores eget datacenter implementeret de allerbedste sikkerhedsteknologier fra førende danske og internationale producenter og har etableret vores eget Security Operations Center (SOC), hvorfra vi styrer slagets gang. Her følger vores sikkerheds-eksperter udviklingen i trusselsbilledet på internettet, og her monitorerer og justerer vi løbende de tekniske sikkerhedssystemer.
På den måde kan mindre virksomheder smart og omkostningseffektivt opnå et tidssvarende sikkerhedsniveau, som ellers vil være forbeholdt for store virksomheder.
 

I hver af vores PaxSafe Managed Services har vi sammensat en pakke med elementer, som bygger på vores mangeårige erfaring med dels at skabe solide tekniske sikkerhedsløsninger og dels at etablere en tilstrækkelig og smidig organisatorisk sikkerhed, som det bl.a. er krævet i databeskyttelsesforordningen.

Få tilbud på en PaxSafe Service

Kontakt os