Ledelse

Pauli Laursen

Jeg fokuserer på informationssikkerhed – på at hjælpe danske organisationer med at beskytte deres værdier. Min tilgang til informationssikkerhed er organisatorisk, og jeg mener, at ansvaret for sikkerhed skal placeres i det øverste ledelseslag.

 

Pauli Laursen
Managing Director & Partner

Pauli er uddannet på handelshøjskolen i Århus og har en master med fokus på strategi og ledelse. Efterfølgende har Pauli Laursen opnået en certificering fra AIMR og er Chartered Finansial Analyst.
I de sidste 5 år har Pauli Laursen været medlem af bestyrelsen i SecuriPax og efter 20 år som portefølje manager i Sydbank blev han i 2015 ansat som General Manager i SecuriPax. I maj 2017 blev Pauli Laursen udnævnt til administrerende direktør i SecuriPax.
 

Nis Peder Bonde

Alle organisationer i dag er 100% afhængige af it-bårne forretningsprocesser. Ethvert aspekt af it og informations-sikkerhed skal altid være til for forretningens skyld- ikke omvendt.

 

Nis Peder Bonde
Founder & Partner

Nis Peder Bonde er stifter og partner i SecuriPax, som siden 2001 har ydet rådgivning og teknisk bistand til en eksklusiv gruppe af organisationer og offentlige myndigheder for hvem god it- og informationssikkerhed er absolutte krav. Som teoretisk fundament for sin konsulentkarriere er Nis Peder uddannet datalog (cand. scient.) fra Aarhus Universitet, hvorefter han trådte sine ”konsulentmæssige barnesko” som systemkonsulent med speciale i netværks-teknologi samt teknisk systemdesign og –integration. Sikkerhed kom imidlertid til at fylde mere i Nis Peders karriere og efter en række sikkerheds-faglige certificeringer (ESL, CISSP og CISA) var vejen udstukket til en professionel karriere som it-sikkerhedskonsulent. I SecuriPax er Nis Peder indadtil foregangsmand for kontinuerligt at udvikle firmaets konsulentydelser og metodeværk.

Brian Olesen

Teknologi fornys og udvikles i evigt accelererende fart. At deltage i våbenkapløbet kan kun ses som en del af den samlede løsning. En bestræbelse efter at forstå, er en bydende nødvendighed for god informationssikkerhed.

 

Brian Olesen
Team leader & Partner

Brian har en Master i Softwareudvikling fra Aalborg Universitet og begyndte sin karriere som softwareudvikler. Han blev senere interesseret i det bredere felt, informationssikkerhed, og har over 11 års professionel erfaring inden for IT. Han blev ansat i SecuriPax i 2008, og blev Team leder i 2010, hvor han fik ansvar for at styre det tekniske hold samt oplæring af nye konsulenter. Brian forener sin tekniske og ledelsesmæssige kunnen inden for sikkerhed, og besidder flere professionelle certificeringer, herunder en CISSP certificering.

Informationssikkerhed er det, vi gør

Kontakt os